A bezáráshoz nyomd meg a(z) ESC gombot

1

Kína a legtöbb vállalkozás számára nehéz terep – de az mégis meglepő, hogy a világ legtöbb pontján szinte mindenható technológiai óriásoknak is beletörött a bicskája a kínai piacba. Márpedig ma azt látjuk, hogy egymás után vonul ki Kínából a Facebook, a Yahoo, a LinkedIn, és a Google is. De mi áll a dolog hátterében, és mit jósolnak a jelek a jövőre nézve?

1

A “távgyógyítás” szóról sokan még ma is a kereskedelmi tévék hőskorában nagy népszerűségnek örvendő betelefonálós kuruzslásra asszociálnak. A digitális trendek miatt ma már távolról sem ez a kifejezés elsődleges jelentése: a telemedicina felfutása globális folyamat, aminek a koronavírus-járvány itthon is új lendületet adott.

3

Koronavírus járvány ide, világválság oda, a technológia fejlődése 2021-ben is töretlenül és öles léptekkel haladt előre. Bár világrengető újításokról nem tudunk beszámolni (nem, még mindig nem kolonizáltuk a Marsot) az elmúlt pár évben megjelent technológiák egyre inkább teret nyernek, ezzel pedig számos forradalmi változást indítottak el. Lássuk, mik voltak 2021 nagy technológiai dobásai!

Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsőként a legújabb tech trendekről és megoldásokról és tartsd naprakészen vállalkozásod.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.