A bezáráshoz nyomd meg a(z) ESC gombot

3

Egy jogszabály értelmében 2021. január 1-től minden pénztárgéppel rendelkező kereskedőnek kötelessége biztosítani vásárlóinak az elektronikus fizetés lehetőségét. A megváltozó kereskedelmi törvénynek azonban nem csak a bankkártyás fizetés felel meg – mi változott, kit érint az új szabályozás, és milyen lehetőségeik lesznek a kereskedőknek jövőre?

4

Idén a Google kétszer, először januárban, majd májusban frissítette alapalgoritmusát. Ez önmagában nem meglepő, mivel ezt nagyjából háromhavonta megteszik. Ellenben az idei frissítési csomag az elmúlt évek legnagyobb hatású módosítása közé tartozik, így sok weboldalnak szignifikánsan befolyásolta a találati listán belüli helyezését és ezáltal az organikus forgalmát.

3

Üzleti felhasználóink régóta elégedetten használják a Telenor kis- és nagyképernyős mobilinternet-szolgáltatásait, illetve M2M (machine-to-machine) kapcsolatait országszerte. A Hiperline szolgáltatáscsalád bevezetésével mostantól bérelt vonalon is elérhető a villámgyors sebesség, magas rendelkezésre állás, és korlátlan adatforgalom!

Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsőként a legújabb tech trendekről és megoldásokról és tartsd naprakészen vállalkozásod.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.